Mogelijkheden

De mogelijkheden voor u als adverteerder zijn eindeloos. Zo kunt u niet alleen simpelweg een advertentie plaatsen, die automatisch op meerdere websites wordt getoond, maar u kunt ook gebruikmaken van onze andere diensten. Zo helpen wij u graag verder met uw website of advertenties op social media.

01. Website ontwikkeling

Een website is een online visitekaartje. U kunt uw eigen vakantiewoning nog meer exposure geven als u een eigen website laat maken. Via ons platform kunt u kiezen voor een handige template die u naar wens kunt aanpassen. U kunt onder andere foto’s en video’s plaatsen en teksten zelf aanpassen. Wij helpen u hier uiteraard ook graag mee.

Neem contact op

02. Online boekingssysteem

Onze websites zijn voorzien van online boekingssystemen. Deze systemen zijn gekoppeld aan onze verschillende websites. Boekt een verhuurder op website A? Dan wordt dit ook automatisch getoond op website B. Door te adverteren op onze verschillende websites slaagt u er snel in om uw woningen direct te verhuren op de door u gewenste data.

Neem contact op

03. Adverteren op onze websites

Wilt u graag een advertentie plaatsen op een van onze websites? Ontdek de talloze mogelijkheden. Hiervoor rekenen wij vaste jaarlijkse kosten. U betaalt dus geen provisiekosten of boekingskosten op onze website. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

Neem contact op

04. Adverteren op Social media

Onze websites worden op verschillende manieren gepromoot. Zo staan onze websites hoog in Google, maar ook adverteren wij op social media. Naar wens kunnen wij u ook helpen met uw advertenties op social media. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op